Benjamin Mujkić nedavno je osvojio treće mjesto na Balkanskoj matematičkoj olimpijadi održanoj u Bugarskoj. Ovaj uspjeh predstavlja još jedan u nizu postignuća mladog Novotravničanina.

"Ova medalja rezultat je napornog rada, truda i talenta. Vjerujem kako će ih biti još. Zahvalan sam na podršci Općine, koja me posljednjih godina aktivno prati i sretan sam što je moj rad prepoznat", izjavio je Benjamin tijekom susreta s načelnikom Općine.

benjamin m2

Načelnik Stjepan Dujo uručio je čestitku Benjaminu za ostvareni uspjeh i još jednom naglasio kako je Benjamin jedan od najboljih pokazatelja talenata i vrijednosti koje imamo u lokalnoj zajednici.

"Podržavali smo Benjamina svih ovih godina i nastavit ćemo to činiti i u budućnosti. On može biti uzor mnogima, kako svojoj generaciji, tako i starijima. Sretan sam što imamo takve pojedince u Novom Travniku, oni su naši najbolji ambasadori. Želim još jednom naglasiti kako Benjamin uvijek može računati na našu podršku, jer zaista to zaslužuje", kazao je načelnik Dujo.

Benjamina već ovog vikenda očekuje i Državno natjecanje.

benjamin m

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17