Održana je dodjele posebnih priznanja i nagrada za učenike generacije novotravničkih škola. Na ovom događaju, koji slavi postignuća najboljih učenika, nagrađeno je ukupno njih 21.

Katarina 7

 

 

Njih 13 dolazi iz osnovnih škola, dok je 7 učenika iz srednjih škola. Nagrade su im uručene uz prisustvo njihovih ravnatelja, koji su ih ponosno pratili na ovom događaju.

Posebna nagrada uručena je Mariji Lujanović, Novotravničanki koja je osim nagrade za učenicu generacije također dobitnica Priznanje Ministarstva obrazovanja i znanosti Federacije Bosne i Hercegovine. 

„Zahvalna sam svima koji su prepoznali trud i rad svih učenika generacije, ali osobito našim obiteljima i nastavnom osoblju. Ovo nam je poticaj za naše daljnje životne puteve. Vjerujem kako je svakome od nas drago što se strud i rad cijene“, istaknula je Marija.

Kako je dodao načelnik Dujo, najbolji predstavnici grada su upravo mladi.

„Vi ste ponos naše lokalne zajednice i mi moramo to vrednovati. Vi koji odlazite na fakultete sada, nema sumnje kako ćete biti naši najbolji predstavnici. Također, hvala i roditeljima i nastavnom osoblju, jer i oni predstavljaju značajnu ulogu u ovom današnjem danu", kazao je načelnik Dujo. 

Ova ceremonija je još jednom naglasila važnost obrazovanja i marljivog rada, pružajući inspirativan primjer ostalim učenicima da se trud i posvećenost uvijek prepoznaju i cijene. Kraj svibnja za učenike simbolizira završetak jednog obrazovnog razdoblja i početak novog poglavlja u njihovom životu

Katarina 5Katarina 3

 

 

 

 

Copyright 2021 OPĆINA NOVI TRAVNIK Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17